werken bij Tijmen Kroes

samen doen waar we goed in zijn

OVER ONS

de leven-wonen-ondernemen adviseurs

Wij zijn de leven-wonen-ondernemen adviseurs van Apeldoorn. Wij zijn er voor iedereen die zijn zaken goed voor elkaar wil hebben. Zowel voor particulieren als voor ondernemers trekken we alles uit de kast. Hoe? We doen het samen. Met ruim 30 medewerkers doen we dagelijks waar we goed in zijn; klanten optimaal helpen en tevreden houden. Met een professionele aanpak, proactief, gedreven en áltijd met plezier. Dat doen we al meer dan 45 jaar. 

Werken bij Tijmen Kroes betekent dat je ruimte krijgt voor jouw ideeën en initiatieven. We luisteren naar jouw ambities en stimuleren je om jezelf te ontwikkelen. Dat maakt jou en ons uiteindelijk nóg beter. Daar houden we van. We focussen op groei. Daarom is er in ons ruime pand vaak een plekje vrij voor een nieuwe collega. Lijkt het je wat om samen met ons te doen waar we goed in zijn? En in een open en informele werksfeer je carrière een nieuwe boost te geven? Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures en misschien maak jij dan binnenkort deel uit van ons bevlogen en gezellige team.

binnenkort ook op zo'n stoel?

ONZE OPENSTAANDE VACATURE

Heb je interesse in een baan bij Tijmen Kroes, maar staat jouw vacature er op dit moment niet tussen? Stuur je open sollicitatie naar bedrijfsbureau@tijmenkroes.nl t.a.v. Ilse van Stokrom. Wij zijn erg benieuwd naar wie je bent en wat voor een soort functie je zoekt. Wie weet is jouw droombaan dichterbij dan je denkt!

WIE WERKEN ER BIJ TIJMEN KROES?

je toekomstige collega’s

Ilse van Stokrom
hr adviseur

Herrald Kroes
technisch vastgoedbeheerder 

Merel Fürstenberg
administratief medewerker

HomeOver onsContact