projectmanagement

van kavel, tot woning of hotel

OVER ONS

project-managers

Grootschalige woonprojecten, de bouw van een luxe hotel, de transformatie van een bedrijfspand naar woningen of een kavel op dat ene mooie plekje. Bij projectontwikkeling, hoe groot of klein ook, spelen verschillende belangen een rol. En er komt veel bij kijken; overleg met gemeenten, het inzetten van experts, gesprekken met de toekomstige gebruikers en omwonenden, juristen en banken. Het (her)ontwikkelen van woningen en gebouwen is niet alleen complex, maar ook behoorlijk tijdrovend en intensief. Als centrale coördinator werken we nauw samen met alle partijen. We zetten een heldere koers uit en definiëren duidelijke doelen. Tijdens het proces schakelen we indien nodig tijdig bij. We zetten de juiste specialistische kennis in op het juiste moment. Meer dan tevreden terugkijken op het proces én het eindresultaat, dat is ons doel. Dat doen we met plezier, toewijding, deskundigheid en ambitie. Altijd transparant en open.  

  • Kennis en expertisedoor onze eigen jarenlange ervaring samen te voegen met de kennis van ons uitgebreide netwerk zetten we jouw project soepel en snel in gang.
  • Gepersonaliseerde aanpakwe worden partners. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en behoeften en werken nauw met je samen. Door elkaar goed te kennen, kunnen we jouw verwachtingen overtreffen.
  • Innovatieve visiewij ontwikkelen eigentijdse en functionele projecten. Ontworpen met het oog op de toekomst, waarbij we de nieuwste technologieën en duurzaamheidsprincipes integreren.
  • Kwaliteitwe streven naar niets minder dan uitmuntendheid. Onze projecten zijn synoniem voor hoogwaardige materialen, vakmanschap en aandacht voor detail.

MEER WETEN OVER PROJECTMANAGEMENT?

neem contact op

Leon Kroes
eigenaar

HomeOver onsContact