bedrijfspand kopen

bedrijfsmakelaar voor Apeldoorn en omstreken

Je bedrijf groeit uit zijn jasje, je wilt verhuizen naar een betere locatie, je bent toe aan die ene grote stap en je wilt je eerste eigen bedrijfspand gaan kopen, je wilt een nieuwe vestiging openen of je medewerkers gaan meer thuiswerken waardoor jouw bedrijf zich in een kleiner pand kan gaan vestigen. Als ondernemer heb je ambities en wil je meebewegen in de dynamiek van het ondernemen.

Zoek jij een nieuw bedrijfspand, een plek waar je optimaal en lekker aan de slag kunt? We helpen je bij elke stap, daar zijn we voor. Jouw eisen en wensen, hoe specifiek ook, zijn ons startpunt. Vanuit daar gaan we op zoek naar jouw ideale bedrijfsruimte. Onze bedrijfsmakelaars hebben diverse panden in hun portefeuille, variërend van winkels en kantoorruimten tot bedrijfspanden en beleggingsobjecten. Zit jouw locatie er nu even niet bij? Geen probleem, dan zoeken we verder. Door onze contacten in de regio zijn we continu op de hoogte van alle nieuwe kansen die vrijkomen. Zo vinden we in no-time de bedrijfshuisvestiging die bij jou past. En daar laten we het niet bij! Als ervaren bedrijfsmakelaar kijken we kritisch naar de waarde en onderhandelen de beste prijs voor je uit. We onderzoeken de planologische ontwikkelingen in het gebied, geven je juridische en bouwkundige adviezen en we staan je bij bij het opstellen van de contracten. Onze financieel adviseurs kunnen je helpen bij alle financiële en fiscale  aspecten die om de hoek komen kijken. Begeleiding van begin tot eind, zodat jij en al je werknemers zorgeloos en vol nieuwe energie de toekomst tegemoet gaan.

 • Meer dan alleen makelaarwij kijken verder. Ook op juridisch, bouwkundig en financieel vlak denken we met je mee.
 • Uitgebreid netwerkals eerste op de hoogte van nieuwe kansen, een goede onderhandelingspositie. Ons netwerk is jouw voordeel.
 • Kennis van de lokale marktdiep geworteld in de lokale zakelijke gemeenschap en gedetailleerde kennis van de lokale markt.
 • Persoonlijke aandacht we leren je graag kennen, zodat jouw specifieke behoeften en doelen voorop staan.

Op zoek naar een nieuwe bedrijfshuisvestiging voor je onderneming? Winkel, kantoorruimte of beleggingsobject; onze bedrijfsmakelaars plakken graag een sticker 'verkocht' op jouw ideale  pand. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, we maken graag kennis met je. 

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

  Je naam

  Je e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht

  HomeOver onsContact