woning taxeren

woningmakelaar voor Apeldoorn en omstreken

Een taxatie is een officiële waardebepaling van je woning door een beëdigde taxateur. Die heb je nodig als je een huis wilt kopen, verkopen of verzekeren. Maar ook als je bijvoorbeeld huis wilt verbouwen en daar financiering voor nodig hebt, als je gaat scheiden, je de hypotheek wilt oversluiten of de risico-opslag naar beneden wilt brengen.

Uit een taxatie vloeit een taxatierapport voort. In dit gedetailleerde verslag worden onder andere de actuele waarde van jouw woning, de voornaamste kenmerken en relevante omgevingsfactoren vastgelegd. Om er voor te zorgen dat de taxatie wordt geaccepteerd door financiële instellingen, de Belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen moet het taxatierapport gevalideerd worden bij het NWWI of de Taxatie Unie. Onze beëdigde taxateurs, gecertificeerd bij de NRVT en VastgoedCert, regelen het voor je. Deskundig én objectief. Zo weet je zeker dat je een betrouwbare taxatie in handen krijgt waar je echt mee verder kunt.

 • Erkend taxateureen officieel taxatierapport moet voldoen aan strikte richtlijnen. Als erkend en gecertificeerd specialist zorgen wij hiervoor.
 • Onafhankelijkwij werken onafhankelijk en objectief. Je krijgt een taxatierapport dat geaccepteerd wordt door alle instanties.
 • Deskundigmet onze grondige kennis van de vastgoedmarkt, actuele marktontwikkelingen en bouwtechnische aspecten taxeren wij deskundig en realistisch.
 • Soepel en snelje hebt waarschijnlijk wel meer te doen en geen zin in rompslomp. Daarom werken we snel en efficiënt om je taxatieproces vlot te laten verlopen.

Denk je eraan je huis te verkopen of te herfinancieren of wil je aantonen dat je hypotheekrente omlaag kan omdat je huis meer waard is geworden? Laat ons je helpen met een snelle, betrouwbare en professionele taxatie!

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

  Je naam

  Je e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht

  HomeOver onsContact