VvE-beheer

prettig wonen zonder zorgen

OVER ONS

VvE- beheerders

Eigenaren van appartementen vormen samen vaak een Vereniging van Eigenaren (VvE). Deze vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van de leden, beheert de gemeenschappelijke ruimtes en zorgt voor de administratie en het onderhoud van het pand. Een VvE beheren is een verantwoordelijkheid die aardig wat tijd kost. Bovendien vraagt het om een behoorlijke dosis kennis op het gebied van financiën, juridische zaken en bouwtechniek. Kennis die niet altijd aanwezig is. Daarom besteden veel Verenigingen van Eigenaren het beheer uit aan een deskundige partij. Wel zo handig; het scheelt je een hoop rompslomp én je weet zeker dat het goed gebeurt.
Onze vastgoedbeheerders helpen je door alle administratieve en bouwtechnische verantwoordelijkheden van je over te nemen. Met op maat gemaakte oplossingen, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw Vereniging van Eigenaren. Zo zorgen we samen dat jullie prettig kunnen wonen zonder zorgen.

  • Ervaring en expertisemet onze jarenlange ervaring in VvE-beheer begrijpen we als geen ander wat de cruciale wensen en behoeften van VvE's zijn.
  • Maatwerkelke VvE is uniek. Daarom bieden we geen standaardoplossingen, maar leveren we maatwerk dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.
  • Praktisch en flexibelmet ons VvE-beheer hoef jij je geen zorgen te maken over ingewikkelde procedures of tijdrovende administratie. Wij pakken het op en maken het je zo makkelijk mogelijk.
  • Prettig wonen zonder zorgenons ultieme doel is om ervoor te zorgen dat jij prettig kunt wonen zonder enige zorg. Wij regelen het, zodat jij lekker kunt genieten van je huis in je eigen VvE-gemeenschap.

TWINQ

online toegang tot jouw VvE-documenten

Via Twinq, onze online portal, hebben alle leden altijd toegang tot hun eigen betalingsgegevens en de algemene gegevens van de vereniging zoals bijvoorbeeld de splitsingsakte, jaarrekeningen en notulen.

Het bestuur van de VvE heeft daarnaast toegang tot het bestuurdersportaal en daarmee inzage in alle stukken inzake de VvE en real time inzage in de boekhouding. Het portaal biedt ook de mogelijkheid tot een digitale kascontrole. Kortom: bij ons krijg je 24 uur per dag volledige inzage in de administratie van de VvE. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

ONZE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR JOUW VvE 

waarmee kunnen we helpen?

Administratief en financieel beheer

Het administratief en financieel beheer bestaat onder andere uit het verzorgen van de ledenadministratie, het incasseren van de ledenbijdragen, het verzorgen van de gehele administratie en boekhouding van de VvE en het opmaken aan het einde van het boekjaar van de jaarstukken. Verder verzorgen wij alle correspondentie en houden wij het archief bij.

Technisch beheer

Het technisch beheer bestaat uit het onderhoud van het gebouw inclusief het verhelpen van klachten en storingen. Wij volgen hierbij het meerjarenonderhoudsplan. In geval van storingen bieden wij een 24-uurs storingsdienst.

Bestuurlijk beheer

Het bestuurlijk beheer bestaat uit de ondersteuning van het bestuur in de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast organiseren wij de jaarlijkse ledenvergadering en stellen wij de notulen samen. Indien het bestuur niet op volle sterkte is, kunnen wij diverse functies invullen of indien gewenst het gehele bestuur van de VvE overnemen.

Flexibele overeenkomst

Onze beheerovereenkomst is zeer flexibel. Voor onze diensten rekenen wij een voorschot en over de bestede tijd rekenen we halfjaarlijks af. De VvE kan hierdoor de diensten gedurende het jaar uitbreiden of afschalen. Hiermee stimuleren we alle initiatieven die leden, commissies en besturen ontplooien. Lukt het niet meer om de diverse functies en taken in te vullen door leden, dan kan de VvE altijd terugvallen op Tijmen Kroes.

BVVB

betrouwbaar beheer en onderhoud

Tijmen Kroes is gecertificeerd lid van de BVVB; de Branchevereniging VvE-Beheerders. Als lid worden wij elke twee jaar opnieuw getest door een onafhankelijke certificerings- en keuringsinstelling Het Keurmerkinstituut. Wij hebben ons te houden aan de gedragscode van de BVVB. Deze gedragscode benoemt de waarden, normen en regels die de BVVB-leden bij de uitvoering van de dienstverlening in acht dienen te nemen. Daardoor ben jij verzekerd van betrouwbaar beheer en onderhoud. Wij doen er alles aan om klachten te voorkomen. Mocht er desondanks toch onvrede ontstaan over onze werkwijze, dan hanteert de BVVB een transparant kachtenprotocol. 

VvE-BEHEER NODIG?

neem contact op met
onze adviseurs

Carla Hafkamp
financieel vastgoedbeheerder

Jill Toorens
vastgoedbeheerder wonen

Herrald Kroes
technisch vastgoedbeheerder

HomeOver onsContact