financieel advies

gewoon een goed gevoel

OVER ONS

financieel adviseurs

In het dagelijks leven wil je niet de hele tijd bezig zijn met cijfers, financiën of risico’s. Dat snappen wij heel goed. Met onze producten en diensten zorgen we er samen voor dat alles goed geregeld is. En goed geregeld betekent een goed gevoel. Wel zo prettig. Ons toegewijde team van financieel adviseurs staat voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis naar financiële stabiliteit en succes. Misschien wil je meer sparen voor de toekomst, of een huis kopen, je pensioen plannen of gewoon je geld beter beheren, heb je moeite met de complexiteit van je belastingen of heb je een juridisch conflict. Wat jouw vraagstuk ook is, wij helpen je om je financiële doelen te bereiken en je vermogen te beschermen.

We bouwen aan een gezonde financiële toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we jouw financiële ambities realiseren voor een goed gevoel. Voor nu en voor later.

ONZE FINANCIËLE DIENSTEN OP EEN RIJ

waarmee kunnen we helpen?

  • Persoonlijke benaderingwe geloven in een persoonlijke aanpak en luisteren naar jouw behoeften en doelen om advies op maat te kunnen geven. Jouw financiële succes staat bij ons centraal.
  • Betrouwbaar en helderintegriteit en transparantie zijn voor ons van groot belang. We communiceren in begrijpelijke taal. Jij kunt er daarom op vertrouwen dat wij jouw belangen te allen tijde vooropstellen.
  • Deskundigheid en ervaring ons team financieel adviseurs heeft een bewezen staat van dienst in het bieden van hoogwaardig financieel advies. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om jou up-to-date oplossingen te bieden.
  • Volledig onafhankelijkals onafhankelijk adviseurs zijn we niet gebonden aan bepaalde producten of aanbieders. Daarom kunnen wij altijd op zoek naar de beste oplossingen die bij jouw behoeften passen.

FINANCIEEL ADVIES NODIG?

neem contact op met
onze adviseurs

André Bredenhoff
financieel directeur

Anita Seynaeve
financieel administrateur

Jarno van den Berg
financieel adviseur

HomeOver onsContact