taxaties bedrijfspanden

bedrijfsmakelaar voor Apeldoorn en omstreken

Het laten taxeren van een bedrijfspand kan op cruciale momenten handig en soms zelfs noodzakelijk zijn voor jou als ondernemer. Niet alleen bij de aan- of verkoop van commercieel of zakelijk vastgoed, ook als je gaat verbouwen of een aanpassing wilt in de financiering is een taxatie noodzakelijk. Als eigenaar van een bedrijfspand heb je een taxatie ook nodig als onderbouwing voor je jaarrekening en andere fiscale doeleinden. Ben je huurder of verhuurder, dan is een taxatierapport een uitstekend middel om te checken of de huurprijs die je betaalt wel marktconform is.

Een objectief en betrouwbaar taxatierapport biedt houvast en voorkomt onaangename verrassingen achteraf. De uitvoering is wel een vak apart. Het moet zorgvuldig gebeuren en dient aan allerlei eisen te voldoen. Wij zijn erkend lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarmee ben je verzekerd van kwaliteit en deskundigheid. Een taxatierapport waar je op kunt bouwen, wij regelen het voor je. Eerlijk, nauwkeurig en snel.

 • Erkend taxateureen officieel taxatierapport moet voldoen aan strikte richtlijnen van de NVM en VBO. Als erkend en gecertificeerd specialist zorgen wij hiervoor.
 • Onafhankelijkwij werken onafhankelijk en objectief. Je krijgt een taxatierapport op professioneel niveau dat voldoet aan de richtlijnen van banken en de fiscus.
 • Uitgebreide kennismet onze grondige kennis van de vastgoedmarkt, actuele marktontwikkelingen en bouwtechnische aspecten taxeren wij deskundig en realistisch.
 • Strategisch partnerwij hebben verstand van meer dan alleen taxeren. Een taxatie kan ook handig zijn bij nemen van strategische bedrijfsbeslissingen. Onze ervaren adviseurs helpen je daarbij.

Wil jij een bedrijfspand laten taxeren? Voor de aan- of verkoop van vastgoed, om fiscale redenen of om slimme strategische beslissingen te kunnen maken. Neem contact op, voor vrijblijvend advies of om meteen aan de slag te gaan. Daar zijn we voor!

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

  Je naam

  Je e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht

  HomeOver onsContact