bedrijfsmakelaar

comfortabel ondernemen

OVER ONS

bedrijfs
makelaars

Je bent ondernemer, je wilt werken vanuit een bedrijfspand waar je je prettig voelt, waar je medewerkers de ruimte hebben. Een inspirerende werkplek, waar je ook je klanten professioneel kunt ontvangen. Je wilt groeien, of zichtbaarder zijn op een betere locatie. Wat jouw doel ook is, we helpen je om jouw ambities waar te maken. Een ambitieuze startup, een groeiend bedrijf of op zoek naar een slimme investering, wij denken met je mee. Tijmen Kroes is dé bedrijfsmakelaar voor ondernemers in Apeldoorn en omstreken.  

Met onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt begeleiden we je bij elke stap. We hebben een ruim aanbod bedrijfspanden in onze portefeuille. Van klein tot groot. Van stijlvolle winkelpanden en moderne kantoorruimten tot ruime bedrijfspanden en lucratieve beleggingsobjecten. Zit jouw droomlocatie er nu niet bij? Geen zorgen, dankzij onze contacten in de regio weten wij wat er speelt en hebben we goed zicht op (toekomstig) vraag en aanbod. Wil je je eigen bedrijfspand verkopen of verhuren? Ook dan helpen we je graag.
Comfortabel ondernemen; ons team staat klaar om je daarbij te helpen.

ONZE MAKELAARSDIENSTEN VOOR BEDRIJVEN  OP EEN RIJ

waarmee kunnen we helpen?

  • Ervaring en expertiseons team kent de ins en outs van de zakelijke vastgoedwereld door en door. We helpen je bij elke stap, vakkundig en persoonlijk.
  • Lokale kenniswe kennen de lokale markt als geen ander. Dat stelt ons in staat om de perfecte locatie te vinden die aansluit bij jouw zakelijke doelen.
  • Strategischwe kijken verder dan alleen naar nu. We bieden strategisch advies om ervoor te zorgen dat jouw investering op lange termijn blijft renderen.
  • Efficiëntwe staan aan jouw zijde om de beste voorwaarden en prijzen te realiseren, zodat je met een gerust hart aan je nieuwe zakelijke avontuur kunt beginnen.

MAKELAAR IN BEDRIJFSPANDEN NODIG?

neem contact op met
onze registermakelaar

Richard Stolk
register makelaar / taxateur

HomeOver onsContact