verkoop bedrijfspanden

bedrijfsmakelaar voor Apeldoorn en omstreken

Je overweegt om je bedrijfspand te verkopen. Omdat het pand niet meer aansluit bij je bedrijfsprocessen, omdat veel medewerkers vanuit huis zijn gaan werken, omdat jouw bedrijf enorm gegroeid is en je meer ruimte nodig hebt, of omdat je naar een betere locatie wilt verhuizen. Wat jouw reden ook is, het verkopen van je bedrijfspand is niet een beslissing die je zomaar even neemt. Er komt namelijk een hoop bij kijken; op commercieel maar ook op administratief en juridisch vlak. En daar moet je wel verstand van hebben. Als ervaren vastgoedmakelaar hebben we dat en helpen we je bij elke stap. Sterker nog; we regelen het voor je. We taxeren je vastgoed en stellen een verkoopstrategie voor. Jouw behoeftes, eisen en wensen staan hierbij op nummer één. We gaan voor de maximale opbrengst en een soepele verkoop binnen de gestelde termijn. Als NVM verkoopmakelaar begeleiden we het proces van begin tot einde. Ook bij de administratieve, fiscale en juridische aspecten en de oplevering mag je op ons rekenen.

 • Transparant en eerlijkwe houden je op de hoogte van
  elke stap in het verkoopproces, zodat je altijd weet wat er gebeurt.
 • Strategisch partneronze kennis gaat verder dan alleen verkoop van vastgoed. Daardoor kunnen we je bij elke beslissing optimaal bijstaan.
 • MaatwerkJouw specifieke behoeften en doelstellingen staan voorop en bieden op maat gemaakt advies om je bedrijfspand tegen de best mogelijke voorwaarden te verkopen.
 • Uitgebreid netwerkdankzij ons uitgebreide netwerk binnen de vastgoedindustrie hebben we toegang tot een breed scala aan potentiële kopers voor jouw bedrijfspand.

Wil jij je bedrijfspand verkopen en zoek je een professionele vastgoedmakelaar die jou echt verder helpt? Voor een snelle verkoop of juist de beste prijs, je kan rekenen op de expertise en efficiëntie van onze vastgoedmakelaars. Kom eens kennismaken, dan bespreken we samen geheel vrijblijvend  jouw doelstellingen. We helpen je graag.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

  Je naam

  Je e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht

  HomeOver onsContact