loonadministratie en hr

financieel advies voor bedrijven

Slimme werkgevers zorgen goed voor hun werknemers. Tevreden werknemers zijn namelijk niet alleen productiever, maar zorgen ook voor betere resultaten én dragen bij aan een goede werksfeer. Zaken als opleiding en ontwikkeling, ziekteverzuim, regelgeving en salarisadministratie wil je op orde hebben. Wil je dat goed doen, dan vergt dat behoorlijk wat tijd en kennis. Onze geroutineerde adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten alles op het gebied van wetgeving, personeelszaken, loonbelasting, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. En die kennis houden we continu up-to-date. Zo kan jij vertrouwen op professionele loonadministratie en HR-ondersteuning die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

 • Deskundig adviesons expertteam beschikt over diepgaande kennis en blijft continu op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving
 • Efficiëntdoor je loonadministratie en HR-zaken aan ons uit te besteden, maak je tijd vrij voor andere strategische bedrijfsactiviteiten.
 • Maatwerkomdat ieder bedrijf uniek is en iedere branche anders
 • Betrokkenwe leren je graag kennen, zo kunnen we het beste advies geven

ONLINE PORTAL

Voor de werknemers waarvan de werkgevers de loonadministratie laten verzorgen door Tijmen Kroes financieel advies kan je hier inloggen voor ons online portaal.

Wil jij meer weten over het uitbesteden van je loonadministratie en HR-zaken? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je HR-processen beter te stroomlijnen. Samen zorgen we voor een succesvolle toekomst voor jou én je werknemers.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

  Je naam

  Je e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht

  HomeOver onsContact