verhuurbeheer vastgoed

vastgoedbeheer voor Apeldoorn en omstreken

Heb jij een woning, kantoorruimte of winkelpand die je wilt verhuren en wil je het beheer ervan uitbesteden? Heel verstandig. Er komt namelijk best veel bij kijken. Want hoe weet je dat het maximale uit de verhuur haalt, hoe het precies zit met aansprakelijkheid en kredietwaardigheid? Hoe kan je het beste onderhandelen over prijs, hoe stel je huurvoorwaarden op die juridisch volledig waterdicht zijn? En hoe krijg je het pand op de juiste manier onder de aandacht van potentiële huurders? Het verhuren van je pand kan best complex zijn. Onze ervaren verhuurbeheerders regelen het. Wij bieden commercieel vastgoedbeheer, financieel/administratief vastgoedbeheer en technisch vastgoedbeheer. Je kunt kiezen voor een oplossing op maat, óf je legt het volledige verhuurbeheer in onze handen. Van A tot Z zorgen wij voor een soepele verhuur en het beheer ervan. Je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Dat bespaart je tijd én kopzorgen. Natuurlijk kijken we samen naar jouw doelstellingen, eisen en wensen. Zorgeloos verhuren met optimaal rendement. Daar gaan wij mee aan de slag. 

 • Deskundig en ervarendoor onze brede expertise kunnen we je alles uit handen nemen. Dat doen we al tientallen jaren.
 • Kennis lokale marktons uitgebreide netwerk werkt in jouw voordeel. We kunnen hierdoor snel, soepel en efficiënt schakelen.
 • Eerlijk en openwe behartigen jouw belangen. Zonder poespas, want we gaan voor een samenwerking voor de lange termijn.
 • Persoonlijkieder pand is anders, net als iedere opdrachtgever. Daarom leren we je graag goed kennen, zo kunnen we je optimaal van dienst zijn.

ONZE VERHUURBEHEER-DIENSTEN

waarmee kunnen we helpen?

Commercieel verhuurbeheer

Een goed rendement van je vastgoedportefeuille. Dat is wat we met commercieel verhuurbeheer voor je regelen. We adviseren je over de juiste huurprijs en huurprijsherzieningen, voorkomen leegstand door geschikte huurders te vinden en te screenen. We stellen huurovereenkomsten op en zorgen ervoor dat deze worden nageleefd. Natuurlijk voeren wij de volledige voor- en eindinspecties voor je uit en onderhouden we de relaties met de huurders en eventuele betrokken Verenigingen van Eigenaren of andere belanghebbenden. Niet alle zorgen, en toch het beste rendement. 

Financieel verhuurbeheer

De administratie en het financiële beheer dat bij verhuur van vastgoed komt kijken, kost behoorlijk veel tijd. Bovendien wil je natuurlijk dat het goed gebeurt. Onze verhuurbeheerders zorgen dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Dit is wat we onder andere allemaal voor je regelen; het tijding innen van de huren, regelen de servicekosten en aanmaningen, voeren wijzigingen door in huurovereenkomsten, adviseren je over marktconforme huurprijzen, beheren de bankrekeningen, maken de overzichten van je vastgoedportefeuille voor de belastingdienst. Fijn toch? Zo kan jij je tijd aan andere zaken besteden.

Technisch verhuurbeheer

Ieder pand heeft onderhoud nodig, van een lekkende kraan tot onderhoud aan technische installaties en buitenschilderwerk. Hoe beter je pand wordt onderhouden, hoe beter dat is voor het rendement. Maar ook voor je relatie met je huurders. Als zij klachten hebben wil je dat er snel en adequaat wordt gehandeld. Het technisch beheer van je pand kost tijd, maar vergt ook aardig wat kennis. Onze technisch beheerders hebben de expertise én de juiste contacten in de regio. Zo weet jij zeker dat het onderhoud van je vastgoed tijdig en goed wordt geregeld én dat je nooit teveel betaalt.

Ben jij op zoek naar een verhuurbeheerder die alles tot in de puntjes voor je regelt? Eentje die snel, betrouwbaar en efficiënt te werk gaat en jouw belangen goed doorziet? Kom eens vrijblijvend kennis maken, we staan je graag bij.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

  Je naam

  Je e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht

  HomeOver onsContact