vastgoedmanagement

jouw vastgoed in goede handen

OVER ONS

vastgoed-beheerders

Als je vastgoed bezit en deze wilt verhuren of je wilt een Vereniging van Eigenaren beheren, dan vergt dat tijd en inzet. Tevens een behoorlijke dosis kennis om de boel goed te regelen én het maximale rendement uit je vastgoed te blijven halen. Vastgoedbeheer, of vastgoedmanagement, is een vak apart en precies waar wij goed in zijn, al meer dan 45 jaar. Onze ervaren beheerders nemen de volledige zorg voor jouw vastgoed op zich, altijd met actuele kennis van wetgeving paraat. Efficiënt en proactief. Uiteraard houden we je op de hoogte van de actuele stand van zaken en relevante ontwikkelingen. Maar verder heb je er geen omkijken naar. Jouw vastgoed is in goede handen, wij zorgen ervoor.

ONZE VASTGOEDDIENSTEN OP EEN RIJ

waarmee kunnen we helpen?

  • Ervaring en expertiseonze vastgoedbeheerders hebben uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoedbeheer en een diepgaande kennis van de lokale markt. We helpen je, niet alleen operationeel vlak, ook op strategische niveau denken we graag met je mee.
  • Betrokken partnerwe nemen jou de zorg en het werk uit handen. Tegelijkertijd bouwen we aan een duurzame relatie met je. Zo zijn we altijd op de hoogte van jouw ontwikkelingen en verwachtingen en kunnen we proactief handelen in jouw belang.
  • Maatwerkoplossingengeen vastgoedportefeuille is hetzelfde, daarom bieden we op maat gemaakte beheersplannen die aansluiten bij jouw specifieke doelen en behoeften.
  • Juridische en financiële kennisons team beschikt altijd over up-to-date kennis van de financiële en juridische aspecten. Daardoor loop je geen risico's en kan je erop vertrouwen dat jouw vastgoed in bekwame handen is.

PROFESSIONEEL VASTGOEDBEHEER NODIG?

neem contact op met
onze adviseurs

Herrald Kroes
technisch vastgoedbeheerder

Carla Hafkamp
financieel vastgoedbeheerder

Jill Toorens
vastgoedbeheerder wonen

HomeOver onsContact