woningmakelaar

mooi en zorgeloos wonen

OVER ONS

woning
makelaars

Een woning kopen of verkopen is bijzonder en spannend. Niet een keuze die je zomaar even maakt. En als je de stap dan hebt genomen, wil je goed begeleid worden. Want wanneer is het beste moment in deze veranderende woningmarkt, wat is de juiste prijs, wanneer voelt het goed? Een makelaar helpt je daarbij. Wij zijn meer dan gewoon een makelaar. Natuurlijk kennen we alle hoeken en gaten van de woningmarkt in Apeldoorn en omstreken. We zijn continu en structureel op de hoogte van alle marktomstandigheden zodat we jou het beste advies kunnen geven voor jouw situatie. Én we bieden een compleet woningaanbod bestaande uit bestaande koopwoningen, huurwoningen én nieuwbouw.

Maar wij hebben een doel; samen met jou terugkijken op een geweldig resultaat. Hoe we dat doen? Door open en transparant te zijn,  met je mee te denken en écht de tijd voor je te nemen. We leren je graag een beetje kennen, zodat we precies weten wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. En dan trekken we alles voor je uit de kast. 

ONZE MAKELAARSDIENSTEN VOOR PARTICULIEREN OP EEN RIJ

waarmee kunnen we helpen?

  • Transparant en eerlijkbij ons geen verborgen agenda's. We geloven in eerlijke communicatie en transparante transacties. Jouw doel staat bij ons voorop.
  • Persoonlijk en betrokkeniedere klant en iedere woning is anders. Door jou een beetje beter te leren kennen, kunnen we jouw specifieke wensen waarmaken.
  • Snel en adequaatwe hebben een breed netwerk en blijven continu op de hoogte van de woningmarkt. Daarom kunnen we waanzinnig snel schakelen voor je.
  • Resultaatgerichtons doel is jouw tevredenheid. We meten ons succes niet alleen in transacties, maar in gelukkige klanten.

MAKELAAR NODIG?

neem contact op met
onze registermakelaar

Richard Stolk
register makelaar / taxateur

HomeOver onsContact