je huis verkopen

verkoopmakelaar voor Apeldoorn en omstreken

Je wilt je huis verkopen. Misschien omdat het een beetje aan de krappe kant is geworden voor je of omdat je juist kleiner wilt gaan wonen. Misschien ga je naar een andere regio verhuizen of zijn er persoonlijke omstandigheden. Hoe dan ook, je huis verkopen is een spannende stap waar behoorlijk wat bij komt kijken. Je wilt natuurlijk het maximale uit de verkoop halen en je wilt dat alles vlekkeloos verloopt. Dat is precies waar onze verkoopmakelaar je bij helpt. Ervaring en expertise zijn onmisbaar voor een succesvolle verkoop van jouw huis. Kennis van de markt en de bedrevenheid in onderhandelen zijn wezenlijke onderdelen van ons vak. Daardoor ben jij verzekerd dat je onderste uit de kan haalt. En je voorkomt een hoop juridische en financiële risico’s. Je kunt namelijk aansprakelijk worden gehouden als er technische gebreken of juridische onjuistheden aan jouw woning naar voren komen na de verkoop. Wij begeleiden je door het hele proces, dat doen we al meer dan 45 jaar. 

 • Transparant en eerlijkwij verkopen huizen, geen gebakken lucht. In het hele proces zijn we open en eerlijk. Zo heb jij geen gedoe achteraf.
 • Ervaren expertswe kennen de markt, we kennen de regio en verstaan ons vak als geen ander. We halen het maximale uit de verkoop van je huis.
 • Vertrouwd en betrokkenwe zijn er voor je, van begin tot eind. We halen je onzekerheden weg en zorgen voor een vlekkeloze verkoop.
 • Meer dan een makelaarwij kijken verder. Ook op juridisch en financieel vlak kunnen we met je mee denken.

hoe wij te werk gaan

dit mag je van ons verwachten

Overweeg je je huis te verkopen? Dan komen we graag bij je langs om kennis te maken. Zo kunnen we jou én je woning een beetje beter leren kennen en je het beste van dienst zijn. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

  Je naam

  Je e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht

  HomeOver onsContact