juridisch advies

financieel advies voor bedrijven

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom gaan onze juridisch adviseurs preventief te werk. Ze helpen je bij het identificeren en minimaliseren van potentiële juridische risico’s. Op ieder vlak, zoals het opstellen of controleren van contracten en voorwaarden, het aangaan van overeenkomsten, het begeleiden van overnames, transacties of faillissementen. Toch kan het gebeuren dat er binnen of buiten je organisatie een keer een conflict ontstaat. Helaas loopt dat niet altijd met een sisser af. Ook in zo’n situatie staan we voor je klaar. Met ons juridisch advies zorgen we ervoor dat jouw zaken goed geregeld zijn en blijven. Daar zijn we voor.

 • Proactiefpreventie is de beste aanpak, daarom is ons doel om je te begeleiden bij het opsporen en verminderen van mogelijke juridische risico's.
 • Expertisewij beschikken over diepgaande kennis van zakelijke wet- en regelgevingen en staan klaar om jouw bedrijf te begeleiden in elke fase van zijn ontwikkeling.
 • Helder en openwij spreken duidelijke en
  begrijpelijke taal, zodat jij echt
  weet waar je aan toe bent.
 • Betrokken en persoonlijkwe leren jou en je bedrijf graag goed kennen, zo kunnen we je de beste hulp bieden.

Heb jij zakelijk juridisch advies nodig? Zoek je hulp bij het minimaliseren van juridische risico's of heb je zakelijk conflict? Onze juridisch adviseurs staan voor je klaar om je te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.  

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP

  Je naam

  Je e-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht

  HomeOver onsContact