VvE-beheer

Eigenaren van appartementen vormen samen vaak een Vereniging van Eigenaren. De vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van de leden, beheert de gemeenschappelijke ruimtes en zorgt voor de administratie en het onderhoud van het gebouw. Deze werkzaamheden vragen om deskundigheid. Zowel op financieel als op bouwkundig vlak.

Onze VvE beheer-adviseurs ondersteunen het bestuur en woningeigenaren door de administratieve en bouwkundige zaken uit handen te nemen. Zo zorgen we samen voor prettig wonen zonder zorgen.

Meer informatie over VvE-beheer? Neem contact met ons op.

Online toegang tot jouw VvE documenten

Via Twinq, onze online portal, hebben alle leden altijd toegang tot hun eigen betalingsgegevens en de algemene gegevens van de vereniging zoals bijvoorbeeld de splitsingsakte, jaarrekeningen en notulen.

Klik HIER om in te loggen op Twinq.

Het bestuur heeft daarnaast toegang tot het bestuurdersportaal en daarmee inzage in alle stukken inzake de VvE en real time inzage in de boekhouding. Het portaal biedt ook de mogelijkheid tot een digitale kascontrole. Kortom: bij ons krijgt je 24 uur per dag volledige inzage in de administratie van de VvE. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Onze VvE-beheer-adviseurs

Al onze adviseurs

De financiele administratie op orde en automatische incasso van de servicekosten? Wij ontzorgen je graag!

- Carla Hafkamp -