Makelaardij en verhuur

We zijn meer dan een gewone makelaar. We kennen alle hoeken van de woningmarkt in de regio en bieden een compleet woningaanbod bestaande uit bestaande koopwoningen, huurwoningen én nieuwbouw. We adviseren je niet alleen bij de verkoop van een huis, maar adviseren je ook graag bij de aankoop van een woning. En wil je huren of verhuren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Nu tijdelijk: gratis waardebepaling

Zonder kosten of verplichtingen geven we je inzicht in de waarde van je huis met een gratis waardebepaling. Interesse? Onze Wonen-adviseurs staan je graag te woord, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op om een afspraak te maken. Onze NVM-makelaar komt graag bij je langs.

 • Meer over aankoopbegeleiding

  Als onafhankelijke aankoopmakelaar ondersteunen we je bij het onderhandelen en helpen we je bij het doen van een goede koop. We beoordelen diverse aspecten van de woning, soms met behulp van onderzoeken, om jou een reëel beeld te geven van de waarde. En tot slot helpen we bij de juiste afwikkeling van de eigendomsoverdracht bij de notaris.

  Aankoopbegeleiding nodig? Neem contact op met een van onze NVM-makelaars.

 • Meer over de verkoop van je woning

  Plannen om te verhuizen of te verbouwen? Onze Wonen-adviseurs denken graag met je mee. Omdat we de regionale woningmarkt kennen als de beste, kunnen we je goed voorzien van persoonlijk advies. Desgewenst werken we samen met onze financiële adviseurs voor een compleet aanbod. En staat je huis al langer te koop? Dan is tijdelijk verhuren misschien wel een mogelijkheid. Onze verhuurmakelaars kunnen je er alles over vertellen. We werken samen om jou een passende oplossing te bieden. Neem contact met ons op voor alle informatie.

 • Meer over taxaties

  Er zijn momenten dat je een taxatie nodig hebt van je huis. Bijvoorbeeld voor de financiering van een aankoop of verbouwing van je woning. Maar soms ook voor andere doeleinden kan om een taxatierapport gevraagd worden (successie, inkomstenbelasting of waarde-indicatie). Ook voor al die gevallen kun je terecht bij Tijmen Kroes. 

  De taxaties worden uitgevoerd door onze NVM-makelaars en -taxateurs, gecertificeerd bij de NRVT en VastgoedCert. Zij kunnen de taxatierapporten bovendien valideren bij het NWWI of de Taxatie Unie. Zodoende worden onze rapporten altijd geaccepteerd, door iedere financiële instantie.

  Taxatie nodig? Neem dan contact met ons op.

 • Meer over huren en verhuren

  Tijmen Kroes regelt de huur of verhuur van woningen. Onze verhuurmakelaars beschikken over accurate kennis van de markt en helpen je graag bij het vinden van een geschikte huurder. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om je woning te verhuren aan expats? We vertellen je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met een van onze Verhuurmakelaars voor meer informatie.

Onze Makelaardij en verhuur-adviseurs

Al onze adviseurs