Wij zijn blij te kunnen melden dat het project Zonnepanelen VvE Loohorst te Apeldoorn is opgeleverd!

Namens het bestuur van de VvE hebben wij samen met Beter Duurzaam het project tot een succes kunnen afronden. Na een gedegen voorbereiding van bijna 2 jaar is de VvE, uit een selectie van 5 aanbieders, in zee gegaan met Beter Duurzaam uit Apeldoorn. Beter Duurzaam voldeed aan de opgestelde criteria en waren zeer geschikt om de VvE te ontzorgen en een Turn Key project af te leveren. De VvE is geheel ontzorgt en met de juiste middelen en materialen is de aanleg een geslaagd project!

De 623 panelen zijn volledig in gebruik en leveren stroom. Deze wordt gebruikt voor algemene elektra en er wordt ook stroom terug geleverd. Er wordt over nagedacht om de overcapaciteit ook voor andere doelen in te zetten, zoals bij laadpalen en toekomst voorzieningen.

Na een dankwoord van de voorzitter van de VvE heeft Beter Duurzaam het project overgedragen aan de VvE en beheerder Tijmen Kroes. Door middel van een onderhoudscontract zal alles nauwlettend in de gaten worden gehouden. We hopen op veel zonnige dagen voor een investering die ten gunste komt van de VvE.

Tijmen Kroes dankt de VvE voor het vertrouwen in deze en ook Beter Duurzaam voor de prettige samenwerking!