Wij worden Fidus Apeldoorn

Op 20 juni 2022 nemen wij afscheid van de naam Tijmen Kroes Verzekeringen en Hypotheken en gaan wij verder als Fidus Apeldoorn.

Waarom worden wij Fidus?
Het is belangrijk dat uw financiële zaken nu én in de toekomst in goede handen zijn. Om u altijd het meest complete aanbod tegen de beste voorwaarden te bieden, gaan wij vanaf 20 juni 2022 verder onder de naam Fidus.

Wat verandert er voor u?
Dat is simpel. Aan onze dienstverlening verandert er vrijwel niets. Wij zijn er voor u en dat blijven wij. U houdt dezelfde contactpersonen. Wel veranderen ons bezoekadres en telefoonnummer. Geen zorgen! Wij blijven gewoon in Apeldoorn. Vanaf nu zijn wij te vinden in ons nieuwe pand aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Op dit adres is al enkele jaren Waterman Advies gevestigd. Ook zij zijn onderdeel van Fidus.

Gegevens voor Verzekeringen en Hypotheken:
Deventerstraat 180
7321 CG Apeldoorn

055 – 301 01 01
apeldoorn@fidus.nl

Wij zijn Fidus.
Fidus zorgt voor al uw financiële zaken. Van verzekeringen tot uw pensioen. Of u nu uw huis gaat verkopen of een lening nodig heeft voor uw nieuwe bedrijf. Wij zijn er voor u. 24/7. Want wij vinden het belangrijk dat uw financiële zaken gewoon goed geregeld zijn.

Vragen?
Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via bovenstaande contactgegevens.