Pakketinformatie

Wat is het?
Momenteel is (een deel van) je verzekeringspakket ondergebracht bij Mandaat Assuradeuren. Vorig jaar september heb je van ons een brief ontvangen waarin wij hebben aankondigt dat je verzekeringen van Mandaat over zouden gaan naar Voogd & Voogd Verzekeringen.
Tot onze verrassing hebben, vlak voor de start van het overzetten van de verzekeringen, Mandaat en Voogd & Voogd Verzekeringen kenbaar gemaakt te willen gaan fuseren. Aangezien wij heel graag een goede en frisse start willen maken waarbij en onze belangen goed worden bewaakt, hebben wij inmiddels goede afspraken kunnen maken met Heinenoord Assuradeuren.

Nieuwe polis
De verzekeringen gaan gefaseerd over naar Heinenoord Assuradeuren. Het kan zijn dat tijdelijk een deel van uw verzekeringen bij Mandaat en een deel bij Heinenoord zijn ondergebracht. 

Heinenoord Assuradeuren
Heinenoord Assuradeuren is een volmachtbedrijf met een volmacht van verschillende verzekeraars en kent een groot productaanbod.
Heinenoord beschikt over een webapplicatie waar wij als tussenpersoon mee kunnen werken. Ook u, als eindklant, krijgt straks de mogelijkheid om uw verzekeringen digitaal in te zien.

Voor u verandert er niets
Wij blijven uw aanspreekpunt voor al uw vragen over verzekeringen en schades. Wij doen er alles aan om deze wijziging zo soepel mogelijk te laten verlopen.
De verzekerde bedragen en de dekking op uw verzekeringspolis worden niet gewijzigd. Mocht u echter in uw polis iets ontdekken dat niet juist is of wat u wilt aanpassen, dan vernemen wij dat uiteraard graag.