Verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom wil je als ondernemer je zaken goed geregeld hebben. Voor zowel de onderneming als voor je medewerkers. Onze Ondernemen-adviseurs helpen je bij het selecteren van de verzekeringen die je nodig hebt. Samen stellen we het verzekeringspakket samen dat past. De juiste dekking en goede afhandeling van zaken is daarmee altijd goed geregeld. Wel zo prettig.

Meer weten over het juiste verzekeringspakket voor jouw onderneming? Neem contact met ons op.

  • De Apeldoornse Verzuimpolis: hulp bij langdurig verzuim

    Langdurig verzuim is voor iedere ondernemer een risico. Met de Apeldoornse Verzuimpolis helpen we de financiële risico’s beperken en je te ondersteunen bij een juiste aanpak.

    Meer weten? Ga naar Apeldoornse Verzuimpolis voor meer informatie of vraag direct informatie aan over een goede verzuimverzekering en verzuimmanagement tegen extra gunstige MKB-tarieven.

Onze Verzekeringen-adviseurs

Al onze adviseurs

Het afsluiten van zakelijke verzekeringen is toch net iets ingewikkelder dan je privé-verzekering. Voorkom dat je onder- of oververzekerd bent, en hoe zit het precies met de bedrijfsaansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid? Wanneer je dat niet goed geregeld hebt zijn de gevolgen wanneer het misgaat vaak niet te overzien. Dat wil je toch voorkomen?

- Mirjam Hulscher -