Makelaardij

Wanneer je meer zoekt dan een doorsnee makelaar, ben je bij Tijmen Kroes aan het juiste adres. Onze makelaardij verzorgt alle gebruikelijke diensten voor zowel de particuliere woningmarkt als op het gebied van bedrijfs onroerend goed, maar gaat ook nog een stapje verder.

We bieden:

• aankoopbegeleiding,
• verkoopbegeleiding,
• diverse mogelijkheden voor een taxatierapport en advies,
• verhuurbegeleiding.

Maar we doen meer!

Maak nu gebruik van onze gratis waardebepaling om inzicht te krijgen in de waarde van je huis. En neem contact met ons op, voor meer informatie.

  • Aankoopbegeleiding

    Het aankopen van een huis is een emotionele aangelegenheid. Dat maakt je wellicht niet tot de meest ideale partij om te onderhandelen met een verkopende makelaar. Dat is een van de vele redenen om een onafhankelijk aankoopmakelaar in de hand te nemen.

    De aankoopmakelaar zorgt dat je geen kat in de zak koopt. Hij kijkt naar diverse aspecten van de woning, doet de nodige onderzoeken en geeft je een reëel beeld van de waarde van de woning. Daarnaast voert hij de onderhandeling en zorgt hij voor de juiste afwikkeling richting de eigendomsoverdracht bij de notaris.

  • Taxaties

    Heb je een taxatierapport nodig voor de financiering i.v.m. aankoop of verbouwing van je woning? Of voor andere doeleinden (successie, inkomstenbelasting of waarde-indicatie)? Als je een taxatie van een woning nodig hebt, kun je terecht bij Tijmen Kroes Makelaardij. De taxaties worden uitgevoerd door gecertificeerde NVM-makelaars/-taxateurs. Het taxatierapport kan worden gevalideerd bij het NWWI of Taxatie Unie. Hierdoor worden onze rapporten geaccepteerd door iedere geldverstrekker.

    Taxatie nodig? Neem contact met ons op.

Contact

Heb je vragen of opmerking vul onderstaand formulier in!