Wonen

Een thuis dat staat als een huis

Als je jouw woonzaken goed voor elkaar hebt, dan woon je prettiger en leef je een stuk relaxter. Daarom begeleiden we je met een nuchtere kijk op de zaak bij de aankoop of verkoop van je huis, geven onafhankelijk hypotheekadvies en helpen we jou aan een rustgevende verzekering.

Makelaardij en verhuur

We zijn meer dan een gewone makelaar. We kennen alle hoeken van de woningmarkt in de regio. 
Dus adviseren we je niet alleen bij een aankoop of verkoop. Klop ook gerust bij ons aan voor een taxatie. En met onze 123Wonen-service vinden we snel een passende huurwoning.

Hypotheek

De Hypotheekshop is onderdeel van Tijmen Kroes in Apeldoorn. Wat dat betekent? Onafhankelijk advies zonder voorkeur voor een financiële aanbieder. Dus het beste
advies voor je woonplannen.

Verzekeringen

Zie jij door de bomen het bos nog in verzekeringsland? Gelukkig hebben wij flink wat deskundigen in huis. Die helpen je graag bij het vergelijken van alle aanbieders. Ze voorkomen dat je over- of onderverzekerd bent. En daarvoor brengen we eerst de risico’s in kaart. Zo weet je dat wat je ook kiest, echt bij je past. En sluit je meerdere verzekeringen af, dan krijg je ook nog een mooie korting op je premie.

VVE-beheer
Eigenaren van appartementen vormen vaak samen een Vereniging van Eigenaren. De vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van de leden, beheert de gemeenschappelijke ruimtes en draagt zorg voor de administratie en het onderhoud van het gebouw. Dit vraagt om deskundigheid op zowel financieel als bouwkundig vlak.

We ondersteunen met VVE-beheer besturen en eigenaren van vele verenigingen door de administratieve en bouwkundige taken uit handen te nemen. Prettig wonen zonder zorgen.

Contact

Heb je vragen of opmerking vul onderstaand formulier in!