Ondernemen

Vol vertrouwen

Een zaak runnen gaat net even lekkerder als er een goed team achter je staat. Een team met specialisten die je kunt vertrouwen. Wij werken dag in dag uit aan een stevige relatie die dat vertrouwen waard is. Klop maar bij ons aan met je vragen. We helpen graag.

Vastgoed

Als ondernemer wil jij het beste voor je werknemers. Een werkplek waar jij en je werknemers optimaal en lekker aan de slag kunnen. Samen met jou bespreken we al je wensen, hoe specifiek ook. Wij zoeken de bedrijfshuisvesting die bij jullie past. Jullie stappen vol nieuwe energie de toekomst in!

Accountancy

Een stevige financiële basis zorgt voor vertrouwen. Onze specialisten en adviseurs weten dat als geen ander. Ze helpen je bij accountancy, bedrijfsadministratie en bedrijfskundige dienstverlening. Zo zorgen ze voor maatwerk waarmee jouw onderneming echt verder komt.

Fiscaal advies

Fiscale regels en wetten volgen elkaar in rap tempo op. Je kunt nauwelijks op de hoogte blijven, maar je wilt natuurlijk niet te veel belasting betalen. Benut je de fiscale kansen volledig? Loop je fiscale risico’s? Onze adviseurs halen er alles uit voor je. Zonder zorgen.

HR-zaken

Slimme werkgevers zorgen goed voor hun werknemers. Dat begint met zorgen dat het administratief netjes op orde is. Maar ook zaken als opleiding en ontwikkeling, ziekteverzuim, wet- en regelgeving en salarisadministratie wil je graag goed geregeld hebben. Groeit jouw onderneming of ben je toe aan structuur in alles wat met je werknemers te maken heeft? Dan helpen wij je graag op weg met slim HR-advies.

Juridisch advies

Als onderneming kun je, zowel intern als extern, in een conflict terechtkomen. En die lopen helaas niet altijd met een sisser af. In zo’n situatie is het goed dat je kunt rekenen op het juiste juridische advies. En natuurlijk kun je veel op voorhand voorkomen door de juiste contracten en voorwaarden op te stellen. Ook daar helpen we je graag mee.

Contact

Heb je vragen of opmerking vul onderstaand formulier in!