Verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar een goede verzekering beperkt de schade.

Of je nu op zoek bent naar een particuliere verzekering of één voor jouw onderneming of allebei, Tijmen Kroes helpt je bij het selecteren van de verzekeringen die je nodig hebt, niet meer en niet minder!

Jouw persoonlijke pakket geeft je de dekking die je nodig hebt en zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een goede afhandeling mocht er wat gebeuren.

Weten welk verzekeringspakket jou van de beste dekking voorziet? Bel of mail gerust met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Samenwerking

Felua Assuradeuren B.V. is door ons opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor jou als klant van Tijmen Kroes Verzekeringen B.V. op het gebied van schadeverzekeringen. Hiervoor hebben wij van een aantal verzekeraars een volmacht gekregen. Als gevolmachtigde van deze verzekeraars is Felua Assuradeuren B.V. bevoegd namens deze verzekeraars werkzaamheden voor hen te verrichten op gebied van acceptatie, administratie, beheer en schadebehandeling. Felua Assuradeuren doet dus bijna alles wat een verzekeraar doet. Voor de klant levert dit veel voordeel zoals:

– snelle afgifte van polissen door ons eigen bedrijf,
– deskundige en snelle schadeafhandeling door de eigen schadeafdeling,
– alle zaken worden direct binnen ons eigen bedrijf geregeld,
– dus korte en snelle afstemming van jouw verzekeringszaken.

Indien een verzekering op goede voorwaarden en een concurrerende premie tot stand kan komen bij Felua Assuradeuren zullen wij de verzekering bij voorkeur onderbrengen bij Felua Assuradeuren. Wij blijven echter volledig vrij in de keuze van het voor jou meest geschikte product bij de verzekeraar naar keuze.

Contact

Heb je vragen of opmerking vul onderstaand formulier in!