Pensioenadvies

Plannen voor later; zeker kunnen zijn van het genieten van een oude dag, Tijmen Kroes helpt je bij jouw pensioenopbouw; voor jezelf en/of je medewerkers.

Er zijn veel verschillende vormen om in je pensioen te voorzien naast de A.O.W., zo kun je natuurlijk sparen en beleggen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden als bijvoorbeeld de gouden handdruk en voor je nabestaanden het nabestaandenpensioen.

In geval van echtscheiding of wanneer je eerder wil stoppen met werken komt het opgebouwde pensioen ook ter sprake, ook dan is het fijn om te weten waar je aan toe bent.

Voor ondernemers is het van belang om te kijken naar de onderneming; bedrijfsoverdracht is voor ondernemers ook een mogelijkheid voor een voorziening. En nadelige financiële gevolgen van bijvoorbeeld het overlijden van een zakenpartner, kun je afdekken met een risicoverzekering.

Tijmen Kroes adviseert particulieren, werkgevers en hun personeel, zelfstandige ondernemers, directeur grootaandeelhouders en zakelijke dienstverleners zoals accountants, notarissen, advocaten en belastingadviseurs op het gebied van pensioenopbouw, gouden handdruk, sparen en beleggen, etc.

Wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling, zo krijg je altijd de beste oplossing; een oplossing die rekening houdt met jouw wensen, levensstijl en budget.

Pensioen ingewikkeld?

Niet bij ons! Wij zijn pensioendeskundig en helpen je graag bij de pensioenopbouw; voor jezelf, ook als directeur-grootaandeelhouder of zelfstandig ondernemer en jouw medewerkers.

Heb je vragen of behoefte aan advies over jouw pensioen of andere financiele zaken?

Bel of mail gerust (info@tijmenkroes.nl) met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Contact

Heb je vragen of opmerking vul onderstaand formulier in!