Leven

Met een goed gevoel

In het dagelijks leven wil je niet de hele tijd bezig zijn met cijfers, financiën of risico’s. Dat snappen wij heel goed. Met onze producten en diensten zorgen we er samen voor dat alles goed geregeld is. En goed geregeld betekent een goed gevoel. Wel zo prettig.

Verzekeringen

Zie jij door de bomen het bos nog in verzekeringsland? Gelukkig hebben wij flink wat deskundigen in huis. Die helpen je graag bij het vergelijken van alle aanbieders. Ze voorkomen dat je over- of onderverzekerd bent. En daarvoor brengen we eerst de risico’s in kaart. Zo weet je dat wat je ook kiest, echt bij je past. En sluit je meerdere verzekeringen af, dan krijg je ook nog een mooie korting op je premie.

Pensioenen

Stoppen met werken; het komt er voor iedereen een keer aan. Hoe sta je er dan financieel voor? Heb je een pensioen? Heb je zelf al iets geregeld? Goed om daar nu al over na te denken. Onze onafhankelijke adviseurs helpen daar graag bij. Kom eens langs voor een goed gesprek.

Administratie en belastingadvies

Het bijhouden van je administratie en het regelen van je belastingzaken, het komt elk jaar terug. Kom niet voor verrassingen te staan. We zorgen ervoor dat je administratie altijd op orde is, zodat je overzicht hebt. En de belasting? Ons doel is dat je niet te veel belasting betaalt en de toeslagen ontvangt waar je recht op hebt.

Financiële planning

Wil je dat je financiën rust brengen? Dan moet je vooruitkijken. Want een goede financiële planning geeft zekerheid. Samen kijken we naar je toekomstplannen en maken een analyse van jouw situatie. Een financieel plan voor de toekomst, zeg maar. Dat geeft pas rust.

Contact

Heb je vragen of opmerking vul onderstaand formulier in!